Cases eticket

Mitsubishi verzorgt 3D geprint bezoek voor delegatie van Geostick

Het klantbezoek

Het klantbezoek aan MCPP (Mitsubishi Chemical department for Performance Polymers) werd uitvoerig voorbereid. Voor welke etiketteeruitdaging stond onze klant en hoe worden onze producten nu toegepast?

Geostick en totaaloplossing in één adem

Bij aankomst worden we per toeval enthousiast begroet door onze eigen Wouter Annes, servicemonteur bij Geostick. Vandaag is hij aanwezig om een probleem met één van de Epson printers op te lossen. Bij MCPP bieden we namelijk een totaaloplossing: van etiketten tot printoplossingen en ook serviceonderhoud.

Dit is een mooi resultaat geweest van interne multidisciplinaire samenwerking geweest; het snelle schakelen tussen onze Print en Labeling Solutions-divisie en de verkoopafdeling, was ontzettend belangrijk voor zowel Geostick en uiteindelijk ook voor MCPP. Het stelde ons in staat om actief mee te denken met de klant en een (totaal-)oplossing op maat te kunnen bieden.

MCPP

MCPP produceert een dun plastic draad waarmee een 3D-printer een ruimtelijk object 3D-print. Een bedrijf en productielocatie waar je niet dagelijks komt als je werkzaam bent bij een etikettenbedrijf.

Een vluchtige blik in de ontvangstruimte van MCPP leert dat niet alleen de  stoelen afkomstig zijn van 3D-printers, maar nog veel meer onderdelen zijn 3D-geprint. Tafels, bureaus, kasten, vazen en zelfs een 3D-geprinte fiets. Dirk Versteeg, Quality-  en Operational Manager bij MCPP verzorgt de rondleiding in de productiehal en is het aanspreekpunt voor de samenwerking tussen Geostick en MCPP.

Een glimlach van oor tot oor

Tijdens de rondleiding vertelt Dirk het probleem waar MCPP tegenaan liep en waarvoor zij in contact kwamen met Geostick. Vlekken op de afdrukken zorgden voor een vertraagd etiketteer proces, maar werd ook vaak pas ná printen geconstateerd. Dit verstoorde het gehele proces enorm en zorgde voor ergernis en tijdverlies. Tijd is geld, en niemand wil geïrriteerd op z’n werk rondlopen. Daar bovenop kwam nog dat het contact met de toenmalige leverancier niet prettig was, waardoor Dirk besloot de markt te verkennen.

De manier waarop Geostick meedenkt in het belang van de klant en de service die wij verlenen, zijn dan ook dingen die Dirk benadrukt in het gesprek. De twee geleverde Epson TMC7500G Colorworks kleurenprinters zijn loyaal in dienst van MCPP. Het bedrijf hoeft zich niet langer druk te maken om kapotte printers of vlekken op de afdruk. Aanvullend is nog een leuk detail dat MCPP voorheen per jaar circa 30 printknoppen versleet à €300,00. Deze kosten vervallen vanwege de Epson-garantie op printkoppen gedurende de levensduur.

Benieuwd naar de oplossingen die wij jouw bedrijf kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact