ETIKETTEERMACHINES

Het maakt niet uit welke producten of verpakkingen je wilt voorzien van een zelfklevend etiket.  Door middel van etiketteren is alles mogelijk. Etikettering is een cruciaal onderdeel van het verpakken en verkopen van producten, of het nu gaat om voedsel, cosmetica, medicijnen, blikken, dozen of andere verpakkingen. Met onze etiketteermachines voorzie je elk product nauwkeurig van een etiket. Onze machines kunnen automatisch etiketten op verpakkingen of producten aanbrengen, met een snelheid en precisie die met de hand niet mogelijk is.

Met een etiketteermachine kan jouw bedrijf tijd en kosten besparen, de productiviteit verhogen en de kwaliteit van jouw producten verbeteren. Bovendien kunnen ze voldoen aan de wet- en regelgevingen op het gebied van etikettering, wat van belang is voor de veiligheid en bescherming van consumenten.

Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint of een gevestigde speler in de markt, het gebruik van een etiketteermachine kan jouw productieproces verbeteren en jouw merk een voorsprong geven op de concurrentie.

CONTACT

Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven waaronder CAB, Weber en B+B. Elke gewenste etiketteermachine is op maat te maken, zodat de etiketteermachine voldoet aan jouw specifieke wensen en eisen. Wil je meer weten over etiketteermachines en wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op, onze product specialisten staan voor je klaar.

Waarom kies je voor de etiketteermachines van Geostick?

  • Samen met jou ontwerpen we de etiketteermachine die helemaal voldoet aan jouw specifieke wensen en eisen
  • Wij begeleiden jou van A tot Z en gaan dan nog even door
  • Extra functionaliteiten, een storing of advies? Wij staan voor je klaar
  • Bij ons kun je terecht voor het totaalpakket; etiketteermachine, etiketten & service
  • Mogelijkheid voor het afsluiten van een servicecontract, zo draait jouw etiketteermachine feilloos door
  • Op elke gewenste positie te etiketteren
  • Verhoging van jouw productiviteit
  • Is jouw product vierkant, ovaal, rond, glad, ruw, lang of kort? Het maakt niet uit, want praktisch elke vorm is etiketteerbaar met onze etiketteermachines.