Cases eticket

Synerlogic kiest voor RATAGS

Hoge eisen aan labels

Flexibele identificatie is voor bedrijven in de chemie- of levensmiddelenindustrie van essentieel belang. In de regel blijkt het voor veel van deze bedrijven tóch lastig om hier een goede invulling aan te geven. Zo worstelen zij bijvoorbeeld met hechtingsproblemen van labels, labels die niet voldoen aan gestelde eisen of simpelweg niet bestand zijn tegen de chemicaliën waar zij mogelijk mee in aanraking  komen. Speciaal voor deze industrie biedt Geostick RATAGS-labels aan.

Hittebestendig

Michel Jongerius, Strategic Buyer bij Synerlogic liep in zijn werk tegen problematiek op het gebied van labeling aan. De grote IBC’s, drums en VARIBOXEN behoeven namelijk labeling die naast hittebestendig, ook tegen bijvoorbeeld verspilling van chemicaliën kunnen.

Daarnaast moeten de labels aan de strenge BS5609 en GHS wet- en regelgeving voldoen. En ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn. De hamvraag is dus, waar vind je een label dat zo veelzijdig is dat het aan al deze voorwaarden kan voldoen? De oplossing bood zich in de vorm van RATAGS.

RATAGS

Dankzij de overname van Varilabel in 2022 heeft Geostick de RATAGS-labels als mogelijke oplossing voor dit soort vraagstukken. De labels zijn speciaal ontwikkeld met het oog op een industrie waar specifieke eigenschappen van labels nauw luisteren.

Zo zijn de RATAGS voorzien van een oersterke hechting, vlekken niet en zijn BS5609 sectie 2-gecertificeerd. Voor het in-printen van RATAGS-labels kunnen wij verschillende printers inzetten. Samen met de klant en diens wensen en eisen kijken we naar de best passende techniek en oplossingen.

Meer weten over RATAGS? Onze adviseurs plannen graag vrijblijvend een gesprek in.

Bewijs geleverd

De RATAGS boden oplossingen aan Synerlogic voor de problemen met krullende labels en labels die na verloop van tijd loslieten of simpelweg niet plakten op zowel IBC’s en VARIBOXEN.

“Met de RATAGS heb ik er geen omkijken meer naar. Daarnaast hoef ik mij geen zorgen te maken over de chemicaliën die er eventueel mee in aanraking komen, lijmresten of over temperatuurschommelingen. Het is echt een kwaliteitsproduct en het maakt mijn werk zoveel makkelijker.”

– aldus een enthousiaste productiemedewerker.

Veelzijdigheid van RATAGS

Heeft jouw organisatie een veeleisende oplossing nodig voor labels? Onze RATAGS labels kunnen de oplossing bieden, ook in een niet chemische toepassing. Onze adviseurs nemen graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken of ga naar RATAGS voor meer informatie.

Contact