OVER ONS

Wij zijn een toonaangevende producent van zelfklevende etiketten, flexible packaging en het leveren van print- en labeling solutions. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1924 jaar en is zeer vooruitstrevend, met onder andere een state-of-the-art (digitaal) machinepark en innovatieve druktechnieken. Maatschappelijk ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Dit uit zich onder andere in focus op duurzame verpakkingsmaterialen, low migration inkt en ISO-certificeringen. Dit resulteert in een EcoVadis-notering bij de top 25% beste bedrijven op het gebied van milieu, arbeidszaken, eerlijk zakendoen en inkoop. Wij zijn strategisch sterk, financieel gezond en staan garant voor de (digitale) toekomst!

Wensen van de klant

Wij zijn marktleider in de Benelux op het gebied van digitaal produceren en beschikken over de nieuwste technologieën en productieprocessen. Hierdoor zijn we in staat om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de hoogste normen en wensen van de klant.

Wij adviseren jou graag over de beste materialen, afwerkingen, kleuren en formaten om aan jouw specifieke eis en wens te voldoen.

Contact

Missie

Geostick levert hoog kwalitatieve identificatie producten en diensten (oplossingen), voor product en verpakkingstoepassingen waarmee onze klant haar belofte kan waarmaken.

Visie

Wij geven duurzaamheid inhoud.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn vooruitstrevend, goed werkgeverschap en samenwerking.

Vooruitstrevend

Vooruit blijven bewegen. Beter worden, toonaangevend en onderscheidend zijn en ons continu ontwikkelen.

Goed werkgeverschap

Onze medewerkers zijn trots en werken met vertrouwen en plezier in een veilige en inspirerende omgeving.

Samenwerking

Streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten, waarbij partnership centraal staat.

Wil je meer weten hoe wij de hoogste kwaliteit drukwerk maken voor onze klanten?

Onze drukkerijen