Verf

Kleurrijk opvallen in het schap

In de verfindustrie draait het allemaal om kleur. De wereld is een canvas en de verfindustrie geeft haar kleur. De kleur in het verfblik wordt de kleur bij iemand thuis, op kantoor, op de gevel, op een doek of kleur maar verder in. Niets is zo belangrijk dan dat de kleur die in het blik zit, ook de kleur aan de buitenkant van de verpakking is. Geostick maakt gebruik van speciale druktechnieken en kleurmanagement, waardoor wij kunnen garanderen dat wij exact de kleur van het product op de verpakking kunnen bedrukken. Zo komt niemand voor verrassingen te staan. 

Hoe geef je kleur aan jouw product

Speciaal voor de verfindustrie heeft Geostick verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van zelfklevende etiketten. Elk gewenst formaat, vorm, kleur, glanzend of mat is mogelijk. Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw product te laten onderscheiden in de schappen? Ook daar helpen wij jou graag bij. Zo hebben wij verschillende innovatieve druktechnieken in huis en kunnen wij ieder gewenst etiket personaliseren met tekst, kleur, beeld en nog veel meer. 

Wij snappen de verfindustrie en het belang van kleurmanagement, wij genieten van de vele kleuren die de verfindustrie ons biedt en denken graag met mee voor de meest unieke oplossing voor jouw product.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, onze experts staan voor je klaar.  

Contact
RIGO Verffabriek Toplin

Ontwikkeling verfindustrie

De verfindustrie ontwikkelt zich in razend tempo op het gebied van milieuvriendelijke verven. Ook Geostick blijft zich verder ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid. Onze product experts hebben zowel kennis van de verfindustrie als van de mogelijke verpakkingsmaterialen. Zij komen graag met jou in gesprek om je te adviseren en te helpen voor de juiste oplossing voor jouw product. Zo komen we samen tot de meest duurzame oplossing. 

Contact