Home & Personal care

Zorg voor de perfecte binnen én buitenkant

Niets is zo belangrijk als de inhoud en het uiterlijk van producten in de home & personal care. Hoe zorg je ervoor dat je meegaat met de veranderende markt, de steeds veranderende wensen van de consument, de vraag naar duurzame producten en ook opvallend blijft in de schappen? Met onze zelfklevende etiketten en flexible packaging zorgen wij ervoor dat jij je kunt onderscheiden met jouw producten in deze markt en dat je ook voldoet aan de duurzaamheidswensen van jouw klant. Jij de expertise van de binnenkant en wij de expertise hoe je jouw product kan laten onderscheiden door de verpakking en het gebruik van materialen.

Waarom wordt er voor jouw product gekozen?

Producten in de home & personal care industrie zijn essentieel in ons dagelijks leven, en het kiezen van de juiste producten kan een groot verschil maken. Het is daarom cruciaal dat de producten worden voorzien van een kwalitatief, duidelijke en unieke uitstraling, zodat consumenten weloverwogen keuzes maken bij het kopen en gebruiken van deze producten. Of je nu op zoek bent naar een milde shampoo voor de gevoelige hoofdhuid, een effectieve keukenreiniger of een zacht huidverzorgingsproduct, het is belangrijk om te weten wat er in deze producten zit en hoe ze te gebruiken. Met behulp van de juiste zelfklevende etiketten of een flexible packaging kunnen consumenten gemakkelijk de ingrediënten, gebruiksaanwijzingen en veiligheidswaarschuwingen van elk product begrijpen. Uiteraard helpen wij je ook bij het kiezen van de materialen om aan de juiste duurzaamheids- eisen en wensen te voldoen.

Contact

Hoe onderscheid jij jouw product van de rest?

Een groot voordeel van het gebruik van zelfklevende etiketten of een flexible packaging is naast het bieden van informatie, het creëren van een sterke merkidentiteit. Een goed ontworpen zelfklevend etiket of flexible packaging kan een product onderscheiden van de concurrentie en het vertrouwen van de consument vergroten. Onze product experts helpen je graag bij jouw specifieke vraagstuk om zo tot de beste oplossing te komen. Zij kunnen helpen bij het kiezen van de juiste materialen, druktechnieken en processen. Zelfklevende etiketten zijn verkrijgbaar in alle denkbare vormen, kleuren en formaten. Onze experts staan voor je klaar om jou te helpen bij jouw vraagstuk.

Contact

Duurzame etiketten en verpakkingen

De wereld houdt zich bezig met verduurzaming. Ook in de etiketten- en verpakkingswereld wordt er continu gewerkt aan verduurzaming. Zo maken wij alleen gebruik van FSC®-gecertificeerde materialen en zijn wij een sterke speler op het gebied van duurzame materialen, zoals bio-afbreekbaar, gerecyclede en composteerbare etiketten en verpakkingsmaterialen.

Veel grote (food)bedrijven in Nederland hebben zich aangesloten bij het Plastic Pact. Hierdoor zijn bedrijven die plastic verwerken in hun product genoodzaakt om het gebruik van primair plastic te verminderen. Dit is niet direct eenvoudig te realiseren, vanwege de verschillende componenten in het productieproces zijn die hier samen aan moeten werken. Samenwerkingspartners zijn daarom noodzakelijk in de supply chain. Als kennispartner en onderdeel van de supply chain denken wij mee met jouw bedrijf voor de verandering die noodzakelijk is. Met als doel dat onze klanten het Pact in 2025 bereiken.

Kortom, het segment home & personal care kan niet zonder duidelijke, duurzame en aantrekkelijke etiketten. Of het nu gaat om het bieden van informatie of het creëren van een sterk merkimago, etiketten spelen een belangrijke rol voor consumenten bij het maken van weloverwogen keuzes bij het kopen en gebruiken van deze producten.

Contact