Olie

Gesmeerde etiketten voor de olie-industrie

De olieindustrie is een veelomvattende industrie en kom je overal tegen. Of het nu gaat om transportmiddelen, machines, apparaten of metaalbewerking, olie maakt onderdeel uit van het hele proces. Er zijn veel verschillende soorten olie en toepassingen waar olie voor gebruikt wordt. Met het juiste etiket geef je de juiste aanduiding mee aan jouw product en met het juiste etiket loopt jouw productieproces gesmeerd. 

Zelfklevende, twin- en triple etiketten voor de olie-industrie

In de olie-industrie is het belangrijk dat de verpakking wordt voorzien van de juiste informatie, zodat de olie voor een bepaalde toepassing gebruikt kan worden. Het komt ook vaak voor in de olie- industrie dat gebruiksinformatie in meerdere talen op het product moet komen. Geostick biedt daar de twin- of triple label techniek voor aan, waarbij er maar 1 type etiket per product hoeft te worden geproduceerd in plaats van meerdere taalversies. Ieder gewenst formaat, vorm, in alle kleuren op diverse soorten materialen zijn ze verkrijgbaar.  

Ben je op zoek naar duurzame, dunnere, kleurvaste materialen, alles is mogelijk en altijd in hoogwaardige kwaliteit. Dat is waar Geostick voor staat; betrouwbaar, servicegericht en hoogwaardige kwaliteit. Neem gerust met één van onze experts contact op om je te laten adviseren in deze wereld aan oplossingen.  

Contact
EUROL detail toepassing olie

Print- en labeling solutions

Ben je naast de etiket oplossingen ook op zoek naar oplossingen voor het aanbrengen van de etiketten op jouw producten. Ook daar kunnen wij jou bij helpen. Onze specialisten staan voor je klaar. Of je nu op zoek bent naar een volledig geautomatiseerde etiketteerlijn of een dispenser, de mogelijkheden zijn oneindig. 

Geostick gaat voor een geoliede samenwerking.  

Print solutions