Chemie

Specialistische kennis en kleefkracht in de chemische industrie

Wanneer je te maken hebt met chemische producten is het belangrijk om een doordachte keuze te maken hoe je de risico’s van jouw product op de juiste manier onder de aandacht kan brengen. Wij hebben de kennis en kleefkracht in huis om jou optimaal te kunnen adviseren voor de perfecte uitstraling, op gecertificeerd materiaal volgens onder andere de regelgeving GHS en BS5609.  

Oplossingen in de chemische industrie

De chemie is een complexe industrie waar veel bij komt kijken. Kwalitatief goede zelfklevende etiketten, die probleemloos aangebracht worden op het product, zijn essentieel in de gehele supply chain in de chemische sector. Geostick biedt verschillende oplossingen voor het identificeren van jouw producten. Denk hierbij aan zelfklevende etiketten en booklet labels voor vertalingen of uitgebreidere informatie. Alle producten die worden geproduceerd zijn met optimale kleefkracht conform de regelgeving van GHS en BS5609. Weet je niet zeker wat voor jouw product de beste oplossing is, dan staan de Geostickexperts voor je klaar om je te voorzien van de perfecte oplossing. Onze experts hebben niet alleen kennis van labels, maar ook van de regelgeving en toepassingsmogelijkheden in de chemische industrie. 

Contact

Labeling systemen in de chemische industrie

Naast de productie van zelfklevende labels, booklet- en/of twinlabels, ben je bij Geostick ook aan het juiste adres voor het labelen van de etiketten op jouw producten. Denk hierbij aan print & apply oplossingen, half- of volautomatische etiketteerlijnen, softwareoplossingen en nog veel meer. Wij denken met je mee van A tot Z om tot de juiste oplossing te komen. Want een betrouwbare etiketteerlijn zorgt voor een onbezorgde supply chain. 

Neem contact op met één van onze specialisten, wij helpen je graag verder met jouw probleemstuk om tot de juiste oplossing te komen.  

Contact