Cases eticket

Bottel Beer

Bottel Beer is expert in het bottelen van bier, gevestigd in Amsterdam en heeft een zéér indrukwekkend klantenbestand opgebouwd in een relatief korte tijd. Hierdoor liepen zij tegen de uitdaging aan dat de productie hoeveelheden dusdanig hard stegen en zij in de etikettering niet meer kon bijbenen. Gelukkig kon Geostick bijspringen en het probleem samen met Bottel Beer oplossen.

Ondersteunen in de groei

“Onze productie ging zo snel dat de voorbedrukte etiketten het niet langer konden bijbenen. Het volume lag simpelweg te hoog. Samen met Geostick, hebben we gekeken naar de mogelijkheden en vonden de oplossing in de Oki-printer, het is echt prachtig.”

– Willem-Jan Ruder, operationeel manager van Bottel Beer

Oki-printer, flexibel

Na uitleg over de Oki-printer wordt de rondleiding vervolgt in de productiehal, ‘where the magic happens’. De productiehal overtreft de verwachtingen en is een lust voor het oog, zeker voor bierliefhebbers. Met name de overvolle pallets en opslagruimtes trekken de aandacht. Bottel groeit hard, ontzettend hard. Zo is te zien aan alle aspecten binnen de hal. Niet zo gek ook. Met namen als Affligem, Kompaan en Hoop (en nog vele anderen) in het klantenbestand doe je iets goed en gaat groei plaatsvinden.

Unieke labels voor unieke brouwers

De unieke stijlen waarmee de brouwers zich onderscheiden, beperkt zich niet alleen tot de smaken die zij produceren, maar juist ook tot eigen labels die anders zijn, afwijkende formaten, artwork dat aangepast moet worden en ga zo maar door.

Gelukkig biedt de Oki-printer, voluit de Oki Pro 1050, uitkomst voor deze uitdaging. De printer is ontzettend laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast heeft het de unieke eigenschap om in vijf kleuren te printen (CMYK+White). Het is dan ook mogelijk om op transparant dan wel voorbedrukte etiketten te printen. Dit biedt flexibiliteit en een kans om te differentiëren met zich mee. Onmisbaar in het bedienen van de verschillende, kleurrijke en soms ietwat extravagante brouwers van Bottel Beer.

Labels als onderscheidend medium

Labels en etiketten zijn niet alleen functioneel, maar kun je ook goed inzetten om je merkbeleving te vergroten. Laat je adviseren en neem vrijblijvend contact op of kijk op Food & Beverage voor meer oplossingen.

Contact