Retail & Wholesale

Hoe laat je jouw product opvallen tussen al die producten in de Retail & Wholesale?

Een van de branches waar Geostick actief in is, is de Retail & Wholesale. Zelfklevende etiketten, flexible packaging en print & label solutions zijn onmisbaar in deze branche. Dagelijks komen de meest uiteenlopende goederen voorbij en hoe kun je dan jouw product laten onderscheiden van de rest? 

Zelfklevende etiketten in de Retail & Wholesale

Onze zelfklevende etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen zodat je de perfecte oplossing voor jouw toepassing en producten kunt vinden. Of het nu gaat om thermische etiketten, verzendetiketten, voedingsetiketten, milieuvriendelijke etiketten, smart labeling, voor elke toepassing bieden wij een geschikte oplossing. Daarnaast denken wij met je mee hoe we op de beste manier specifieke eisen en symbolen kunnen drukken op het etiket volgens de Europese wet- en regelgeving.   

Contact

Flexible Packaging in de Retail & Wholesale

Naast zelfklevende etiketten bieden wij ook flexible packaging aan in verschillende materialen, maten, vormen en kleuren. De flexible packaging zijn uitermate geschikt voor voedselproducten, cosmetica, farmaceutische producten en nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan een sachet, flowpack, stazak, wraparound of een standup pouch.   

Onze producten zijn niet alleen van hoge kwaliteit en duurzaam, maar wij bieden ook een betrouwbare aflevering, zodat jij direct aan de slag kan met het verpakken van jouw producten. Jouw product onderscheidt zich in het schap door de uitstraling van de verpakking. Kies je voor ons dan kies je voor kwaliteit, duurzaamheid, een goede service en eerlijk advies.    

Neem contact op met een van onze experts en laat je adviseren wat voor jou de beste oplossing is voor het verpakken van jouw product en hoe jij de beste eerste indruk kunt maken.   

Contact