Print en labeling solutions

Geostick is ‘More than labels’. Ben je dus (ook) op zoek naar een effectieve en efficiënte print- en/of labeling solutions voor jouw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten voor uiteenlopende toepassingen: van het printen of in-printen van mono- of kleurenetiketten, het printen van bar- of QR-codes, het identificeren van producten, het organiseren van etiket-ontwerpen tot en met het automatisch aanbrengen van etiketten op een product, doos of pallet. Geostick beschikt daarbij over een eigen support-team, zodat onze service veel verder gaat dan het adviseren over en het leveren van een product.

Wij bieden oplossingen die naadloos afgestemd zijn op jouw bedrijfsbehoeften en -processen. Of je nu werkzaam bent in de voedingsmiddelenindustrie, gezondheidszorg, logistiek, chemie of in welke branche dan ook, wij zijn er om je te adviseren over de meest geschikte oplossing voor jouw specifieke uitdaging.

Onze jarenlange ervaring combineren wij met de nieuwste, innovatieve print- & labeling technologieën van gerenommeerde merken. Van advies naar implementatie tot service en support: wij begeleiden je van A tot Z!

 

Contact