FOOD & BEVERAGE

Wees uniek en val op!

Ben je op zoek naar een manier om jouw Food & Beverage producten op te laten vallen?

Dan zijn zelfklevende etiketten en flexible packaging de oplossing om jouw product op een unieke manier te laten onderscheiden van de rest. De mogelijkheden zijn oneindig: van elk gewenst design tot op elk gewenst materiaal.

Food & Beverage in combinatie met zelfklevende etiketten

Zelfklevende etiketten bieden een veelzijdige manier om jouw merk te promoten en informatie over het product te verstrekken. Met aangepaste ontwerpen en verschillende materialen en afwerkingen om uit te kiezen, kun je ervoor zorgen dat jouw producten zich onderscheiden in het schap. Zelfklevende etiketten zijn in veel verschillende materialen te verkrijgen, denk hierbij ook aan milieuvriendelijke materialen die bijvoorbeeld samen met de verpakking te composteren of recyclen zijn. Wij hebben productspecialisten met volledige kennis van het segment en kunnen daarom een goed advies uitbrengen wat de beste oplossing voor jouw product is. Meer weten over onze (duurzame) oplossingen voor de Food & Beverage-industrie?

Neem contact op met één van onze productspecialisten.

Contact

Food & Beverage in combinatie met flexible packaging

Wil je de verpakking echt laten opvallen tussen alle andere producten, kies dan voor een full color flexible packaging. Flexible packaging biedt een duurzame optie door de verscheidenheid aan mogelijke materialen. Denk hierbij aan recycable, duurzame en biologische afbreekbare materialen. Zo kun je jouw producten verpakken zonder schade aan het milieu toe te brengen. Flexible packaging biedt ook een grotere ruimte voor merkpromotie en productinformatie dan traditionele verpakkingen.

Contact

Plastic Pact

Veel grote (food)bedrijven in Nederland hebben zich aangesloten bij het Plastic Pact. Hierdoor zijn bedrijven die plastic verwerken in hun product genoodzaakt om het gebruik van primair plastic te verminderen. Dit is niet direct eenvoudig te realiseren, vanwege de verschillende componenten in het productieproces zijn die hier samen aan moeten werken. Samenwerkingspartners zijn daarom noodzakelijk in de supply chain. Als kennispartner en onderdeel van de supply chain denken wij mee met jouw bedrijf voor de verandering die noodzakelijk is. Met als doel dat onze klanten het Pact in 2025 bereiken. Weten welke aanpassingen jij kan doen? Neem contact met onze experts.

Contact