Onze drukkerijen

Drukpersen en productiefaciliteiten

Bij Geostick streven we ernaar om onze klanten de hoogste kwaliteit drukwerk te leveren en dat begint met onze ultramoderne drukpersen en geavanceerde productiefaciliteiten. Wij beschikken over drie productielocaties: één in Heumen waar volledig conventioneel gedrukt wordt en twee in Uithoorn. Daarvan is één het zogenoemde Digital Printing Center, waar uitsluitend digitaal gedrukt wordt met zowel Indigo als Inkjet technologie. En de ander is een volledig conventionele drukkerij. Wij onderscheiden ons als marktleider in de etikettenindustrie. Hoe wij dat doen? Dat lees je hier verder waar we ingaan op onze druktechnieken en onze inzet voor duurzaamheid in de productie.

Wat zijn de usp's van onze drukkerijen

Kleurprecisie; Wij zijn specialist in kleurprecisie. Dit is de reden waarom grote namen in de verfindustrie tevreden klanten zijn bij ons. Dankzij de nieuwste technologieën en geavanceerde software voor onze drukpersen, kunnen wij elk specifiek gedefinieerde kleur met een minimale afwijking produceren. Dat doen wij met een Delta E-waarde (dE) van minder dan 2. Dit betekent dat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat hun drukwerk precies overeenkomt met hun kleurspecificaties.

Nieuwste technologieën; Wij investeren voortdurend in de nieuwste druktechnologieën, zoals Flexo-, Indigo- en Inkjet-machines, waarmee we kunnen blijven innoveren en onze klanten de best mogelijke afdrukkwaliteit bieden. Dit stelt ons in staat om creatieve en op maat gemaakte oplossingen te leveren die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen, zodat de klant zijn belofte aan haar klant waarmaakt

Lean Six Sigma; In onze productieafdelingen volgen we strikte LEAN Six Sigma-principes om efficiëntie en kwaliteit te waarborgen. Dit resulteert in kortere doorlooptijden, minder afval en consistente kwaliteit.

Contact
Druktechniek

Een greep uit de verschillende label oplossingen vind je hieronder:

Multilayer

Wij produceren complexe meerlaags-etiketten zoals twin-, triple- en booklet labels, waarbij we verschillende lagen naadloos integreren. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor tekst en design dan op een enkelzijdig label.

Zilverinkt

Onze druktechnieken omvatten het gebruik van zilveren inkt om speciale effecten en accenten aan het drukwerk toe te voegen, wat het visuele aspect versterkt.

Mosaïc en Collage

Voor speciale designs en unieke labels werken wij met de SmartStream van HP, waardoor we vanuit een patroon oneindig veel unieke designs kunnen maken. Dit opent bijvoorbeeld creatieve mogelijkheden voor marketing- en promotiedoeleinden.

Preegdruk

Met preeg / reliëf kunnen wij texturen en reliëf toevoegen aan het drukwerk, waardoor het niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook tastbaar interessant.

Uitgespaarde lijmzone

Onze expertise omvat het drukken van uitgespaarde lak- of lijmzones om functionele elementen aan het drukwerk toe te voegen.

Tast- en gevarendriehoek

Wij zijn gespecialiseerd in het drukken van tastgevarendriehoeken om de veiligheid van productverpakkingen te verbeteren. Het plaatsen van deze driehoek op een bestaand etiket is verplicht op bepaalde gevaarlijke producten, zodat dit door blinden herkent kan worden als een gevaarlijk product.

Duurzaamheid in de productie

Bij Geostick nemen we onze verantwoordelijkheid voor onze impact op het milieu serieus. Onze productieafdelingen zijn uitgerust met geavanceerde afzuigsystemen om emissies te minimaliseren en de luchtkwaliteit te verbeteren. Onze organisatie is gecertificeerd met: ISO-9001 en 14001, FSSC 22000 en een zelfverklaring voor ISO-26000 transparantieniveau 3. Het Digital Printing Center is uitgerust met maar liefst 3.214 zonnepanelen, goed voor het opwekken van 932.000 kWh per jaar aan groene stroom. Deze locatie in 2020 gebouwd volgens de hoogste duurzaamheidseisen en daardoor toegekend met een BREAAM Outstanding-certificaat. Wij werken samen met andere bedrijven aan duurzame oplossingen voor de afvalverwerking. Zo bieden wij onze klanten een recyclingprogramma aan voor verschillende materialen en worden de restmaterialen uit de productie ingezet als brandstof en grondstof voor de productie van cement.

Bezoek aan de drukkerij

Wij nodigen je graag uit om onze drukkerijen persoonlijk te bezoeken. Ervaar de indrukwekkende drukpersen en ons Digital Printing Center. Ons team staat voor je klaar om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden. Ontdek zelf waarom wij de voorkeursleverancier zijn van vele toonaangevende bedrijven. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

Contact