Aardappelen, groente & fruit (AGF)

De wereld van AGF

Wie kan zich een wereld zonder aardappelen, groente of fruit voorstellen? De AGF is niet meer uit ons leven te denken. Ook in deze branche is productidentificatie van groot belang en op welke manier kun je dat beter tot uiting brengen dan met een zelfklevend etiket of flexible packaging. Wij hebben alles in huis om jou te helpen met de juiste keus voor materiaal, vorm en bedrukking, zodat jouw producten zich onderscheiden tussen al die andere.

Oplossingen voor de AGF-industrie

De akkerbouw is gigantisch groot en de oplossingen voor deze markt zijn dan ook heel divers. Denk bijvoorbeeld aan de EAT ME-labels die je op een avocado ziet. Dit zijn zelfklevende etiketten die de eigenschap heeft om goed genoeg te blijven plakken, maar waarbij de lijm en inkt niet migreren naar het product. De toepassingen van zelfklevende etiketten zie je op heel veel producten; op een schaal appels of peren, flessen sap en meer. Ook andere verpakkingsoplossingen zie je vaak terug in deze sector , zoals flexible packaging en niet-zelfklevende etiketten. Bijvoorbeeld een banderol om groente, aardappelen in een zak, een wijnglaslabel om een net sinaasappelen of een flowpack gevuld met worteltjes. Voor elke verpakkingsuitdaging hebben wij een passende oplossing. En altijd met het oog op milieu. Zo produceren wij op een duurzame manier en maken wij gebruik van duurzame materialen. Wil je advies of ben je op zoek naar een oplossing voor jouw specifieke vraagstuk, neem dan contact met ons op. Onze adviseurs staan voor je klaar en denken graag met je mee.

Contact
AGF verpakkingsmogelijkheden

Voedselveiligheid in de wereld van AGF

De AGF-sector is onderworpen aan strenge wet- en regelgeving met betrekking tot voedselveiligheid en de juiste kennis hierover is cruciaal voor bedrijven in deze sector om veilige en gezonde producten aan te bieden. Wij hebben kennis van deze wet- en regelgeving en zijn op de hoogte wat er speelt binnen de AGF-sector. Daardoor kunnen wij jou altijd voorzien van het beste advies specifiek voor jouw doelgroep.

Ook de verschillende verpakkingsmaterialen die gebruikt worden moeten voldoen aan deze regels om de voedselveiligheid te waarborgen. Voedselverpakkingen moeten geschikt zijn voor het beoogde gebruik en voldoen aan specifieke normen met betrekking tot voedselveiligheid en hygiëne. Wij zijn FSSC-22000 gecertificeerd, maken gebruik van toegestane lijmsoorten en zelfklevende etiketten specifiek voor de AGF-sector.

Al met al is kennis van de wet- en regelgeving van cruciaal belang voor bedrijven die in deze sector actief zijn. Door ervoor te zorgen dat wij voldoen aan de voorschriften en richtlijnen, kunnen wij bedrijven helpen veilige en gezonde producten te leveren aan hun klanten en bijdragen aan het behoud van voedselveiligheid.

Contact

Aanbrengen van etiketten

Binnen de AGF-sector worden veel producten voorzien van een zelfklevend etiket. Ben jij op zoek naar een totaalleverancier, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je namelijk ook helpen bij jouw labeling vraagstukken. Wij zijn één van de specialisten op het gebied van print- & labeling oplossingen. Of je nu gebruik wilt maken van een dispenser, halfautomatische of een volautomatische etiketteerlijn, wij kunnen jou helpen aan de beste oplossing voor jouw vraagstuk. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag. Wil je meer weten over onze print- & labeling oplossingen neem dan met ons contact op.

Contact