HEALTHCARE

Het belang van betrouwbare informatie in de Healthcare

Als het gaat om de gezondheidszorg, is het van essentieel belang dat mensen gemakkelijk toegang hebben tot betrouwbare informatie en toepassingen. Of je nu een zorgverlener bent die zich richt op het bieden van hoogwaardige zorg, een fabrikant van medische apparatuur of een leverancier van gezondheidsproducten, het is belangrijk dat de juiste informatie op het juiste product vermeld wordt. Wij bieden daarvoor verschillende oplossingen specifiek voor de healthcare-industrie.

Jouw healthcare labels in betrouwbare handen

Met meer dan 25 jaar ervaring in de productie van healthcare labels mogen wij ons een échte specialist noemen. Wij begrijpen de complexiteit van de healthcare-industrie en de nauwkeurigheid van het produceren van healthcare labels. Binnen onze productielocatie in Heumen werken wij met healthcare controle formulieren en zijn wij gespecialiseerd in het produceren van healthcare labels. Alle etiketten, of het nu gaat om single-, twin-, triple- of booklet labels, worden volgens de GMP-standaard geproduceerd en zijn ISO- gecertificeerd. Ook hebben wij jarenlange ervaring in het produceren van CSA-etiketten.

Onze experts staan voor jou klaar om je te adviseren wat de beste oplossing is voor jouw product. Wij begrijpen écht hoe essentieel het is dat productinformatie betrouwbaar op het etiket komt en dat deze volgens de GMP-standaarden worden geproduceerd.

Contact

Een greep uit de verschillende healthcare label oplossingen vind je hieronder:

Polsbandprinter

Zebra polsbandprinter

Wij leveren verschillende type polsbandprinters en scanners met bijbehorende polsbandjes.

Laboratorium etiketten

Laboratorium etiketten

In laboratoria worden verschillende kleurcoderingsetiketten en barcode-etiketten gebruikt.

Xyleen etiketten

Xyleen etiketten

Het xyleenetiket is speciaal ontwikkeld voor het histologisch en cytologisch onderzoek in de pathologie.

CSA-etiketten

CSA-etiketten

CSA-etiketten met indicator, die van kleur verandert, wanneer het stoomsterilisatieproces in de autoclaaf voltooid is.

Medicatielabels

laboratorium etiketten

Geostick produceert volgens de GMP-richtlijnen en ISO-26825 kleurcodering, zodat ze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Bloedzaketiketten

bloedzaketiketten

Bloedzaketiketten worden gemaakt van een zelfklevend materiaal waarbij zowel de inkt als de lijm absoluut niet kunnen doordrukken.

Labetiket

Totale print & labeling oplossing voor de healthcare industrie

Ben je op zoek naar een totale print & labeling oplossing voor jouw product?  Speciaal voor de healthcare-industrie hebben wij een totaaloplossing van printservice; label printers, polsbandprinter, scanners, thermotransferfolie, software en alle toebehoren. Al deze producten voldoen aan de wettelijke eisen die zijn voorgeschreven voor de healthcare-industrie. Naast betrouwbaarheid en kwaliteit, bieden wij ook advies en een uitstekende service. Onze specialisten staan graag voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw vraagstuk. Wij zijn niet voor niets al jarenlang toegewijd aan de healthcare-industrie.

Contact