Niet zelfklevende etiketten

De veelzijdige en praktische kant van tickets en tags

Tickets en tags zijn een veelzijdige en praktische oplossing voor het labelen van producten en verpakkingen. Denk hierbij aan de welbekende kofferlabel om je koffer te identificeren, entreetickets –en kaarten voor een concert of voetbalwedstrijd, of voorzie je bloemen en planten van sleuf- en steeketiketten. Welke oplossing je ook zoekt, bij Geostick ben je aan het juiste adres. 

Tickets en tags op rol

De tickets en tags van Geostick kunnen gebruikt worden als entreekaart, consumptiebon, sleuf- of steeketiket, blisterkaart en nog veel meer. Je kunt ze gebruiken voor productidentificatie, maar ook om je brand te promoten. Onze tickets en tags zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en maten. Je kunt ze helemaal in eigen stijl (laten) maken. 

Toepassingen tickets

Voorbeelden voor entreekaarten en tickets

  • Bioscopen
  • Concertzalen
  • Pretparken
  • Dierentuinen
  • Kermisattractie
  • Musea
  • (Voetbal) stadia
  • Consumptiebonnen
  • Garderobetickets

Er is een breed scala aan opties mogelijk. Onze experts helpen je graag aan de beste oplossing voor jouw etikettenvraagstuk.

Labels en tags als marketing tool

Entreetickets en -kaarten worden vaak ook gebruikt als marketingtool om een merk te promoten en het evenement onder de aandacht te brengen. Door je logo en contactgegevens toe te voegen, kun je je merknaam versterken. Ook kunnen ze voor bezoekers fungeren als een mooie herinneringen aan jouw evenement. 

Kortom, de veelzijdigheid en diversiteit van labels en tags is ongewoon groot. Of je nu op zoek bent naar kofferlabels, een sleufetiket of iets daartussenin, alles is mogelijk. Wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met onze productmanagers.  

 

Contact
Labelprinter CAB

In-print tickets

Wil je toegangskaarten of entreekaarten in-printen? Wij bieden een breed scala aan producten en diensten voor uiteenlopende toepassingen: van het printen of in-printen van mono- of kleurenetiketten, het printen van bar- of QR-codes, het identificeren van producten, het organiseren van etiket-ontwerpen tot en met het automatisch aanbrengen van etiketten op een product, doos of pallet.

Print en labeling