Cases eticket

Eurol gaat voor (drie)dubbele kracht

quality is in our labels

Eurol is sinds de jaren ’80 de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. En al meer dan 40 jaar maken ze hun belofte ‘Quality is in our nature’ waar. Voor Eurol is het essentieel dat kwaliteit in alle aspecten van hun product en service terugkomt. In het streven naar en het uitdragen van hoge kwaliteit hebben Eurol en Geostick elkaar gevonden: Geostick is al jaren vaste leverancier van de bijzonder aantrekkelijke etiketten van alle Eurol producten.

(Drie)dubbele kracht

Naast de gebruikelijke enkelvoudige etiketten produceert Geostick voor Eurol ook veel triple- en twinlabels. Deze etiketten bestaan uit meerdere lagen waardoor er ruimte is voor extra veel informatie. Deze ruimte is hard nodig: doordat Eurol inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar is, moet de gebruikersinformatie in meerdere talen op het etiket worden vermeld. Door gebruik te maken van de twin- en triplelabel techniek hoeft er maar één type etiket per product te worden geproduceerd in plaats van meerdere taalversies.

Vorm én functie

De bekendste Eurol producten worden verpakt in glanzende kunststof flessen met opvallende vormen. Samen met de kleur en afwerking van de flessen zorgt dit voor een kwalitatieve uitstraling. De etiketten sluiten hier naadloos op aan met hun opvallende grafisch ontwerp en worden hierdoor méér dan alleen informatiedragers.

Geoliede samenwerking

Voor Eurol is het belangrijk dat een leverancier betrouwbaar is qua leveringen en een constante kwaliteit waarborgt tegen goede voorwaarden. Daarnaast moet een leverancier ook flexibel en innovatief zijn. Eurol verwacht van Geostick dat er ruimte is voor spoedorders, en dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en deze ook kunnen aanbieden. Denk hierbij aan innovaties in de productieprocessen, maar ook in vormen van aanlevering, bijvoorbeeld ICT-ontwikkelingen en werken met digitale bestanden.

Betrouwbare partner

Geostick heeft een oplossing bedacht om op de smalle cilindrische sprays van Eurol toch alle gewenste tekst op het etiket te kunnen plaatsen. Het etiket lijkt op een twinlabel, maar het is een enkelvoudig label. Dit etiket kan alleen toegepast worden op cilindrische verpakkingen.

“Geostick is een betrouwbare partner zowel in kwaliteit als leverbetrouwbaarheid. Dit alles in een zeer plezierige samenwerking.”

– Jeroen Raanhuis, Purchase Manager bij Eurol

Ben jij ook nieuwsgierig met welke oplossing we jou verder kunnen helpen? Ga naar olie voor meer oplossingen of neem dan met ons contact op.

Contact