TOEBEHOREN

Naast hardware ben je bij Geostick ook aan het juiste adres voor supplies zoals etiketten en thermotransferfolie. Hiermee heb je het gemak van één leverancier onder één dak. Wij adviseren jou wat de beste benodigdheden zijn voor bij jouw machine en oplossing, zodat je altijd een optimaal werkend product in huis hebt, waarbij het jou aan niets ontbreekt. Heb je advies nodig, zijn je benodigdheden op of heb je een storing aan de machine? Onze engineers staan voor je klaar, neem gerust contact op.  

CONTACT

Thermotransferfolie

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke kwaliteit TTR-folie bij het door jou gebruikte etikettenmateriaal en de door jou gebruikte etikettenprinter past. Thermotransferfolie, etikettenmateriaal en labelprinter moeten op elkaar afgestemd zijn voor het beste resultaat. 

Al onze linten zijn voorzien van speciale coating ter bescherming van de printkop, waardoor de levensduur van de printkop wordt verlengd. Linten van volgende printermerken leveren wij dagelijks: Zebra, Toshiba/TEC, CAB, Avery, Datamax, Printronix en nog vele andere merken. Veel formaten kunnen wij in meerdere kwaliteiten direct uit voorraad leveren. 

Wij kopen onze TTR-folie alleen bij gerenommeerde producenten in. Daarmee kunnen wij jou kwaliteit en continuïteit bieden. Wil jij weten welk lint het beste past bij jouw labelprinter? Neem dan contact op met een van onze specialisten, zij helpen je graag verder. 

Etiketten

Ben je op zoek naar etiketten voor jouw labelprinter, neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij kunnen jou voorzien van het beste advies, welk etiket je nodig hebt voor jouw labelprinter oplossing. De combinatie van labelprinter, thermotransferfolie en etiketten zijn van groot belang voor een optimale werking van jouw proces.