Automotive

Productidentificatie in de automotive-industrie

De automotive-industrie is één van de grootste en belangrijkste industrieën die wij kennen. Door middel van codering en etikettering worden auto-onderdelen geïdentificeerd en getraceerd. Je kunt je voorstellen dat de identificatie in deze industrie van essentieel belang is. Geostick heeft specifieke oplossingen voor deze complexe branche. Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.  

Van industriële etiketten tot Europees goedgekeurde bandenlabels

Identificatie van de producten is van zeer groot belang en het behouden van de identificatie net zo groot. Wij maken gebruik van hoogwaardig materiaal met uitstekende kleefkracht en hechting onder moeilijke omstandigheden. Hoge of lage temperaturen, hoge luchtvochtigheid of zelfs natte omstandigheden? Geen probleem. Voor elk vraagstuk hebben wij de perfecte oplossing. Wij zijn thuis in industriële standaardisatie en regelgeving. Wij produceren op een duurzame manier en maken gebruik van duurzaam geproduceerde materialen. Duurzame etiketten die perfect zijn voor producten in de automotive-industrie. Of het nu gaat om industriële etiketten, banden-belijming of het Europees bandenlabel. Wij kunnen ze voor jou bedrukken in elk gewenst formaat, vorm en kleuren. Wil jij ze liever zelf in-printen, ook dat is geen enkel probleem. Wij hebben verschillende print en etiketteeroplossingen. Onze experts staan voor je klaar om jou te adviseren en te helpen.   

Contact

Het Europees bandenlabel

Alle Europese verkooppunten van autobanden zijn verplicht om het Europees bandenlabel te voeren. Wanneer je op zoek bent naar een autoband, dan geeft het bandenlabel informatie over het brandstofgebruik, de veiligheid en de geluidsproductie die horen bij een bepaalde autoband. Met deze informatie kan de consument een bewuste keuze maken. Het Europees bandenlabel moet verplicht op nieuwe banden worden aangebracht.  Bij Geostick kun je terecht voor Europees goedgekeurde bandenlabel voor zowel zomer- als winterbanden. 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.   

Contact