Flexible Packaging

Maak een goede eerste indruk met Flexible Packaging.

Flexible Packaging biedt een veelzijdige oplossing voor jouw verpakkingsbehoeften. Wil je jouw producten laten onderscheiden in de schappen?
Dan is flexible packaging één van de oplossingen. Je hebt tenslotte maar één kans voor een goede eerste indruk en met een flexible packaging maak jij deze gegarandeerd.

Wat is een Flexible Packaging

Een flexible packaging wordt gemaakt van verpakkingsfolie. Dit materiaal biedt een prachtige manier om jouw product te verpakken naar de eisen die jouw product verlangt. Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring in de productie van verpakkingsfolie op rol. Van monofolie tot barrière folie. Van blanco tot full colour en gepersonaliseerd, alles is mogelijk. En omdat wij ook digitaal verpakkingsfolie kunnen bedrukken, zijn kleine oplages geen enkel probleem. Ook biologisch afbreekbare verpakkingsfolie digitaal gedrukt behoort tot de mogelijkheden. Ons materiaal is 100% biologisch afbreekbaar en gecertificeerd volgens de Europese norm EN13432.

Voordelen Flexible Packaging

Flexible Packaging biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele verpakkingsmethoden. Ze zijn lichter en nemen minder ruimte in beslag, waardoor ze minder kosten voor verzending en opslag met zich meebrengen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te openen en te sluiten, wat de gebruikservaring van de consument verbetert.

Mogelijkheden Flexible Packaging

De Flexible Packaging biedt een breed scala aan personalisatie-opties, waaronder bedrukking, verschillende materialen en de afwerking. Dit maakt het mogelijk om jouw product op een unieke en opvallende manier te presenteren en je te onderscheiden van de concurrentie.

Contact

Welke soorten Flexible Packaging zijn er

Flowpack / pillowpack

Een flexibele verpakkingsvorm die veel toegepast wordt in de food en non-food sector.

Doypack / stazak

Dit is een veelgebruikte flexibele verpakking. Van snoep, soep, wasmiddelen, voedsel voor huisdieren en nog veel meer. Het unieke aan deze verpakking is dat hij op zichzelf staat.

Sachet

Ben je op zoek naar een flexibele, handige en aantrekkelijke verpakkingsoplossing? Dan is de sachet de juiste oplossing voor jouw product.