Cases eticket

Saus.Guru - Madame Jeanette Hot Sauce

Etiket als merkbeleving

Saus.Guru, de sauzenspecialist uit Twello, biedt onder het label ‘Madame Jeanette Hot Sauce‘ pittige authentiek-Caribische salsa sauzen aan. Niet alleen de smaak moet de juiste Caribische beleving geven, maar ook de gehele verpakking. Om de flessen de juiste uitstraling te geven, zocht Saus.Guru naar een etiket met veel designmogelijkheden.

Visueel prikkelend

De Caribbean kent prachtige (sub)tropische bossen en parken vol met kleurrijke bloemen en sprankelende watervallen. Deze oase van visuele prikkeling brengt je als mens in balans. Een gevoel dat ook opkomt bij de gerechten bereid met één van de sauzen van Madame Jeanette Hot Sauce™️. Deze zintuigelijke prikkelingen zijn essentieel voor de merkbeleving van Madame Jeanette Hot Sauce™️ en waren het uitgangspunt voor de creatieve rol van Geostick.

In de visuele uitstraling zie je dat het ontwerp van dit label bestaat uit wuivende planten en bloemen voorzien van verschillende designs waartussen je de saus kunt zien. Het bijzondere aan de prints is dat geen enkel product hetzelfde is vormgegeven. Ieder type saus van Madame Jeanette Hot Sauce™️ heeft haar eigen identiteit, wat visueel benadrukt wordt door een eigen kleurvariant.

Sleeves

Om de sauzen van Madam Jeanette Hot Sauce deze frisse uitstraling te geven, koos Saus.Guru om gebruik te maken van shrink sleeves. Shrink sleeves worden digitaal gedrukt in onze Digital Printing Center (DPC). Het voordeel van shrink sleeves is dat hierdoor 360-graden bedrukking mogelijk is.

Door middel van warmte smelt deze flexibele verpakkingen om het product heen. Hierdoor past de sleeve nauwsluitend om de sausfles.

Unieke designs met HP SmartStream Mosaic

Met het softwareprogramma HP SmartStream Mosaic ontwierp Geostick de unieke designs voor de Madame Jeanette sauzen. Vanuit één basisontwerp creëren we ontelbaar veel unieke designs door het combineren, schalen en roteren van bepaalde patronen. Hoe complexer en kleurrijker het originele bestand, hoe beter de resultaten.

Saus.Guru maakt optimaal gebruik van designs om haar etiketten een unieke  uitstraling te geven, zodat het echte blikvangers zijn in het schap.

Kleurrijke oplossing nodig?

Wil je net als Saus.Guru opvallen in het schap? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs of bekijk de Food & Beverage pagina voor nog meer oplossingen.

Contact