Cases eticket

Het verhaal van Marcel's Green Soap

Het klantbezoek

Marcel’s Green Soap is een producent van schoonmaakmiddelen gemaakt van groene zeep. Na jaren bij Unilever gewerkt te hebben besluit Marcel in 2016 voor zichzelf te beginnen, met de gedachte dat het produceren van schoonmaakmiddelen beter kan. Hij ziet een gat in de markt voor ‘licht-groene producten’, zoals je die toen al zag in de USA maar nog niet in Nederland.

Duurzaamheid

Daarom richt hij de Green Soap Company op. Hij wil producten leveren van groene zeep die goed zijn voor je huid en huis, maar ook voor het milieu. Je maakt dus niet alleen je huis schoon, maar ook de wereld om je heen. Die duurzaamheidsgedachte geldt voor alle aspecten van zijn producten: de flessen zijn van gerecycled plastic en de zeep is plantaardig en biologisch afbreekbaar. Naast zijn eigen producten probeert hij duurzaamheid bij al zijn leveranciers te stimuleren zodat de gehele was- en schoonmaakmiddelenbranche duurzamer wordt. Aan Geostick de uitdaging om te voldoen aan deze wens.

Etiketten springen eruit op het schap

In 2016 begonnen met schoonmaakmiddelen, maar inmiddels produceert de Green Soap Company ook wasmiddel, handzeep, toiletreiniger en zelfs een Deo-Sticks. Voor een groot aantal van deze producten maakt Geostick de leuke en sprekende etiketten. Op de etiketten zie je tekeningen van Marcel met zijn drie dochters; zij waren zijn inspiratie om groenere schoonmaakmiddelen te ontwikkelen. Daaruit zijn ook zijn drie beloftes ontstaan: een schoonmaakmiddel dat lekker ruikt, goed schoonmaakt en goed is voor het milieu. Door de kleuren en het mooie soft-touch laminaat springen de verpakkingen er echt uit op het schap.

Duurzame materialen bij Geostick

Zoekt u ook verduurzaming voor uw producten? Geostick kan u hiermee verder helpen! Samen voeren wij een recyclecheck uit om te zien of uw flexibele of vormvaste verpakking in aanmerking komt voor recycling. Daarnaast adviseren wij over mogelijke milieuvriendelijkere en beter recyclebare alternatieven op het gebied van etiketten en verpakkingen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Materialen vervaardigd uit gerecycled materiaal
  • Composteerbare verpakkingsmaterialen
  • De combinatie tussen PP-producten en PP-etiketten.
  • Geostick Rugpapier Recycling Programma

Meer weten over oplossingen in de Home & Personal care sector? Lees meer.

Contact