Bedankt voor je bezoek aan onze beursstand op de Horecava!

Al onze klanten hebben één ding gemeen: ze zoeken een kwalitatief goede en duurzame oplossing voor de etikettering van hun producten. Laat dat nu net de kernexpertise van Geostick zijn!

Geostick denkt graag in totaaloplossingen voor haar klant. Zo kun je ook bij ons terecht als je ook software of hardware nodig hebt om bijvoorbeeld: zelf etiketten te drukken of machines om etiketten op het product te plaatsen. Onze afdeling Print en Labeling solutions (PLS) ondersteunt hierbij graag.

We zijn leverancier van etiketoplossingen voor de Food & Beverage-sector en strategisch adviseur om het Plastic Pact 2025 te behalen.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Als leverancier en adviseur bieden wij een totaalpakket aan oplossingen voor bedrijven in onder andere de Horeca-sector. Onze duurzame Aqualine biedt voor jouw bedrijf een passende etiketoplossing voor PE- en PP-verpakkingen waarmee je de criteria van het Plastic Pact 2025 eenvoudiger behaald. Deze etiketten komen ook in aanmerking voor tariefdifferentiatie voor de Afvalbeheerbijdrage Verpakkingen. Een echte win-win voor jouw bedrijf.  

De mogelijkheden voor etiketten zijn eindeloos en variëren per product en wensen van onze klanten. Daarom gaan wij graag persoonlijk met je door ons assortiment heen. Onze accountmanager plant graag een afspraak met je in.

Plastic Pact 2025

Veel grote (food)bedrijven in Nederland hebben zich aangesloten bij het Plastic Pact. Hierdoor zijn bedrijven die plastic verwerken in hun product genoodzaakt om het gebruik van primair plastic te verminderen. Dit is niet eenvoudig te realiseren, omdat er veel verschillende componenten in het productieproces zijn die hier samen aan moeten werken. Samenwerkingspartners zijn daarom noodzakelijk in de supply chain. En wij zijn dé partij voor de food-sector om mee te denken en bij te dragen aan de verandering die noodzakelijk is. Met als doel dat onze partners het Pact in 2025 bereiken. 

Plastic Pact 2025

Duurzaam

Duurzaamheid in een productiebedrijf? Bij Geostick werken wij hard aan het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.
En onze klanten kunnen hiervan meeprofiteren. Zo hebben wij een interessant return en recycleprogramma waarin wij het rugpapier van onze klanten inzamelen en vervolgens recyclen.

Hiermee verlagen wij de CO2-uitstoot, verminderen we het gebruik van grondstoffen en realiseren we samen een kostenbesparing voor afvalverwerking.

Food & Beverages

Etiketten en verpakkingsoplossingen voor Food & Beverages. Een etiket is niet alleen een informatiedrager. Het is natuurlijk ook dé manier om in het schap op te vallen. Wij helpen je daar graag bij.

Met ons indrukwekkende machinepark leveren wij etiketten in alle vormen, kleuren en afwerkingen. Waar kunnen wij jou bij helpen?

 

Print & Labeling Solutions

Zoek je een printer geschikt om kleine oplages te draaien? Of heb je ondersteunende software nodig om jouw etiketten de juiste uitstraling te geven?

Onze afdeling Print & Labeling Solutions ondersteunt je hierbij graag. Van advies naar implementatie tot service en support.