Welkom

Geostick verwelkomt Patrick Berveling als Manager Inkoop. Vierde generatie volledig werkzaam binnen het bedrijf.

1 november 2023 – Met de indiensttreding van Patrick Berveling (34) per 1 november 2023 is de volledige vierde generatie van de familie Berveling werkzaam bij Geostick B.V. Het bedrijf viert volgend jaar (8 november 2024) het honderdjarig jubileum. De verwelkoming van de volgende generatie binnen Geostick laat zien dat het familiebedrijf zich focust op de toekomst en meebeweegt met de markt en bijbehorende vraagstukken. In 2021 startte de jongste zoon van Peter Berveling, Ryan, op de Verkoopbinnendienst en eerder dit jaar verwelkomde het bedrijf Kevin als Manager Finance & Control.

Patrick start binnen het familiebedrijf als Manager Inkoop en rapporteert direct aan Cees Schouten, Operationeel Directeur bij Geostick B.V. Hij gaat een nieuwe afdeling opzetten binnen de operationele organisatie. Veranderingen in de markt, innovaties en geopolitieke invloeden zorgen voor de wens van een eigen inkoopafdeling binnen het bedrijf. De toevoeging van de Manager Inkoop aan het Management Team is bewijs van de toekomstvisie binnen Geostick.

“In de afgelopen jaren hebben we gezien dat een focus op materiaalinkoop van groot belang is voor onze operationele organisatie. Door strategische keuzes hebben wij tijdens schaarste en  prijsoorlogen toch kunnen produceren voor en leveren aan onze klanten. De continue vernieuwingen in de markt maken het daarnaast noodzakelijk om met leveranciers om tafel te zitten. Ik kijk er dan ook naar uit dat we deze vervolgstap zetten met Patrick binnen onze groeiende organisatie. ” – Cees Schouten, Operationeel Directeur.

Een unieke kans

Patrick Berveling: “Ik kijk ernaar uit om te beginnen aan een nieuw hoofdstuk van mijn leven, bij het familiebedrijf dat altijd heeft gevoeld als tweede thuis. Geostick bevindt zich in een continu bewegende markt met uitdagende vraagstukken van onze klanten. Na tien jaar ervaring op te hebben gedaan elders in het bedrijfsleven zie ik veel belang in focus op strategische inkoop met een oog voor duurzaamheidsontwikkeling. Een mooi vertrekpunt van deze unieke kans waarbij ik in het bedrijf dat al 99 jaar bij onze familie hoort mij verder ga ontwikkelen en Geostick en haar klanten verder brengt.”