Martijn Pels toegetreden tot ledenraad KVGO

16 november 2023 – Op de recentste partijbijeenkomst van De Grafische Partij (KVGO) zijn meerdere leden toegetreden tot de ledenraad.

Zo benoemde de Ledenraad Riemer Warnar (Rocka Sign) namens segment klein. Voor segment midden zal Iwan in den Bosch (Drukkerij Snep BV) toetreden. En Martijn Pels (Geostick) is benoemd vanuit segment groot.

Martijn is Manager HR bij Geostick. Over zijn toetreden zegt hij zelf: “In mijn werk heb ik dagelijks te maken met onderwerpen als CAO, personeelsbeleid, arbeidsomstandigheden en duurzaamheid. Deze onderwerpen gelden natuurlijk niet alleen voor Geostick, maar voor de gehele branche. Het is goed dat we als Geostick mogen meepraten en -beslissen over de visie van het KVGO op deze onderwerpen. Hiermee zijn we als organisatie vanaf de start betrokken bij veranderingen op deze gebieden. En dragen we niet alleen bij aan de ontwikkeling van Geostick, maar ook van de branche.

Ik ben er trots op deze benoeming en blij dat ik vanuit Geostick de mogelijkheid krijg om hier een steentje aan bij te dragen.”

Meer weten over de partijbijeenkomst? Kijk dan op de website van het KVGO.