Geostick verstevigt positie met overname Van Leeuwen Gevaarsetiketten

Trots en verheugd zijn wij om te melden dat vanaf vandaag Van Leeuwen Gevaarsetiketten onderdeel is geworden van de Geostick Groep. De activiteiten van Van Leeuwen Gevaarsetiketten blijven op de huidige locatie in Rotterdam. De overname van Van Leeuwen Gevaarsetiketten is een logische vervolgstap binnen de strategie om de positie van de Geostick Groep in de nichemarkt van gevaarsetiketten verder te versterken.

Overname bundelt krachten en biedt groeikansen

De kennis over dit specifieke product bij de medewerkers van Van Leeuwen Gevaarsetiketten maakt dat de twee bedrijven gezamenlijk de markt nog beter kunnen bedienen. Deze overname geeft extra focus in een specialistische markt, met behoud van de service en kwaliteit die klanten van beide partijen gewend zijn. De klanten van Van Leeuwen Gevaarsetiketten zijn een prachtige aanvulling op het huidige klantenportfolio van Geostick.

Armand van Huut, CEO bij Geostick: “Wij zijn erg blij met de toevoeging van dit mooie bedrijf aan de Geostick Groep. Gezamenlijk hebben de medewerkers van Van Leeuwen Gevaarsetiketten in de afgelopen veertien jaar met veel kennis en kunde het vervoer, opslag en gebruik van gevaarlijke stoffen in goede en veilige banen geleid. En deze visie zetten wij dan ook graag voort binnen onze Groep. Wij heten de medewerkers van harte welkom in onze familie.”

Tjalling van Leeuwen, Directeur bij Van Leeuwen Gevaarsetiketten: “Voor mij is het erg belangrijk dat de sterke en zeer gezonde positie behouden blijft, niet in de laatste plaats voor onze medewerkers, en verder uitgebouwd kan worden. Ik ben er zeker van dat dit als onderdeel van de Geostick Groep is gewaarborgd.”